2003 óta foglalkozunk kisebb nagyobb tetők készítésével, felújításával, külső-belső faburkolatok különböző ácsolt munkák, faszerkezetek kialakításával. A famunka iráti szeretet 7 évvel ezelőtt kezdett el orientálódni a filagóriák felé amikor elkészítettük első kerti kiülőnket. Néhány éve már csak ezeknek a gyártásával foglalkozunk.

Úgy gondoljuk ár érték arányban a mi kerti kiülőink igencsak kedvezőek! A piac tele van olcsó, szakértelem és odafigyelés nélkül gyorsan gépekkel sablora elkészített, nagyüzemi lélektelen körülmények közt gyártott, gyenge minőségű termékekkel, amelyből sok instabil, kényelmetlen és rosszul méretezett. Azon kevés emberek közé tartozunk akik elmondhatjuk magunkról, hogy nekünk a hivatásunk a munkánk! Kiülőink egyénileg készülnek, jónéhány technológiai folyamatban kézi erővel, kézi szerszámokkal megmunkált kézműves termékek! Így mindig a legjobbat hozzuk ki a sokszor egyénre szabott egyedi konstrukcióinkból, mert egyszerüen szeretjük amit csinálunk! Emiatt csak olyat adunk ki a kezünkből amivel mi magunk is elégedettek vagyunk!

Jelenleg két féle fából készült kerti kiülőt gyártunk, 2 méretben, zsindely vagy nádtetővel. A kerti kiülők elhelyezése előtt ajánlott előkészíteni a területet, beton vagy zúzott kő alappal.

Időtállóság
Minőségi alapanyagok
Színválaszték
Kivitelezés
Dizájn

Csapatunk

Mátyás

Hallod Gábor, szerintem kéne egy facebook oldal a kiülőkre. Lett. Nem vesznek komolyan, kéne egy weboldal is. Lett. Kéne szórólapozni is. Hát lett. Jó lenne csinálni egy összehasonlító videót, miért olyan király a termékünk. Elfogyott a pénz kamerára, remélem azóta lett.

Gábor

Az ezermester, aki mindenhez IS ért. Munkáit a pontosság, költséghatékonyság, gyorsaság jellemzi. Ötletei által egy picivel mindig jobb eredményre számíthatunk, mint amit elképzeltünk. Jelenleg azon gondolkodik, adjon-e 100 év garanciát a kerti kiülőkre.

Attila

A webkészítő informatikus-mindenes. Kicsit a reklámért is felel, de többnyire az elemzői feladatokat látja el. Van olyan nap, amikor 25 órát dolgozik. Amelyik weboldalon szerepelt a képe, sikeres vállakozás lett. Nem mertük nem kitenni.