Az általunk feldolgozott személyes adatok

Amikor meglátogatja a honlapunkat, bizonyos információkat gyűjthetünk Önről, mint például IP-cím, webhelyünkhöz való hozzáférés dátuma és időpontja, a webböngésző, az operációs rendszer vagy a nyelv beállításai. A magatartásról szóló információkat is tároljuk honlapunkon, azaz. például milyen linkeket látogat meg a honlapunkon, és milyen árukat jelenítünk meg az Ön számára. A maximális adatvédelem miatt azonban a weben való viselkedéséről szóló információk névtelenek, ezért nem rendelhetjük hozzá egy adott felhasználóhoz, azaz meghatározott személyhez.

Ha mobiltelefonnal vagy hasonló eszközzel vagy valamelyik mobilalkalmazásunkon keresztül hozzáfér a webhelyünkhöz, akkor feldolgozhatjuk a mobilkészülékünkkel kapcsolatos információkat is (a mobiltelefonja adatait, esetleges összeomlási adatok, stb.).

Sütik használata
A “cookie”-kat automatikusan feldolgozzuk

Beleegyezés
Termékeinkel, akcióinkap kapcsolatban felkereshetjük Önt (e-mail marketing) amennyiben elfogadta a semélyes adataihoz való hozzáférésünket és annak használatát. Amennyiben nem szeretne értesítéseket kapni, keresse fel a +421 918 194 299. telefonszámot, ahol kérésének eleget teszünk.